Skip to main content
Hemeroteca

Ekolurra 62. invierno 2018

By diciembre 27, 2021enero 20th, 2022No Comments

Gure tokia

Albisteak:

  • Euskadiko elikagai ekologikoak kaleetara doaz abenduan
  • Zortzi azokatan parte hartu du ENEEKek 2018an
  • Negutegien maneiuari buruz monografikoa prestatu dute Biolur eta ENEEKek
  • Basauriko Pintxo ekologikoaren I. lehiaketa antolatu du Sagarrak Talde Ekologistak
  • Elikagaien Xahuketaren aurkako manifestura atxikitu da ENEEK
  • El programa Lurzorua es abre a todos los centros de la CAV
  • Ekoizpen ekologikoa Euskadiko Landa Garapeneko Programan
  • Intereco Informa. Nuevo reglamento de producción ecológica (PE) – R(UE) 2018/848 – ¿QUÉ CAMBIA EL 01/01/2021?

Elkarteak:

  • Biolur: Ekinbideak zehazten gure 25. urteurrenean
  • BLE: Midiuaren kudeaketa mahastigintza ekologikoan
  • Natuaraba: Aprendiendo a mimar el suelo
  • Hazien sarea: Las variedades locales sólo se conservan cultivándolas
  • Bionekazaritza: Agroekologia zabaltzeko ekimenetan murgilduta
  • EHko: Gaur egungo merkaturatze bide alternatiboetan hautematen ditugun erosketa ereduen Ikerketa partehartzailea

Gai teknikoa:

  • Lurreko materia organikoaren kontuak

Merkaturatzea:

  • Sareko: Sukaldariak baserrietara hurbiltzen dira Sarekoren eskutik
  • Gipuzkoako azoken azterketa: Redefinir los mercados para posibilitar su pervivencia

Gizartegintza:

  • Urdaibai bird Center: Mokozabala, kontinente arteko bidaiaria
  • Aranzadi Herpetologia: Eucaliptales y anfibios, más allá de los incendios: cuando los efectos nocivos no son obvios
  • Kolore Guztietako Basoak: El momento de la silvicultura cercana a la naturaleza ha llegado

Kontsumoa eta elikadura:

  • Jan Tokikoa: Urduñako Udal Sukaldeak eskolako jantokiari zerbitzua ematen dio, azkenik!
  • Kanpoko esperientziak: Bertatik bertara kooperazio proiektuaren bukaerako ekitaldiak abenduan
  • Kanpoko esperientziak: Una delegación vasca viaja a Italia a conocer las experiencias de comedores escolares ecológicos
  • Elkarrizketa: Miquel Porta Serra
  • Sasoian sasoikoa: Chutney, osagarri gazi gozoa, Ortutik Ahora Katerin Agroekologikoa
  • Sendabelarra: La valiosa capuchina y la consuelda media, Mikel Benito

Eragileak:

  • Ibarra Baserria
  • Sakona, Komuntzo etxalde agroekologikoa
Admin

Author Admin

More posts by Admin