Gure tokia
Albisteak:
- Euskadiko elikagai ekologikoak kaleetara doaz abenduan
 - Zortzi azokatan parte hartu du ENEEKek 2018an
 - Negutegien maneiuari buruz monografikoa prestatu dute Biolur eta ENEEKek
 - Basauriko Pintxo ekologikoaren I. lehiaketa antolatu du Sagarrak Talde Ekologistak
 - Elikagaien Xahuketaren aurkako manifestura atxikitu da ENEEK
 - El programa Lurzorua es abre a todos los centros de la CAV
 - Ekoizpen ekologikoa Euskadiko Landa Garapeneko Programan
 - Intereco Informa. Nuevo reglamento de producción ecológica (PE) – R(UE) 2018/848 – ¿QUÉ CAMBIA EL 01/01/2021?
 
Elkarteak:
- Biolur: Ekinbideak zehazten gure 25. urteurrenean
 - BLE: Midiuaren kudeaketa mahastigintza ekologikoan
 - Natuaraba: Aprendiendo a mimar el suelo
 - Hazien sarea: Las variedades locales sólo se conservan cultivándolas
 - Bionekazaritza: Agroekologia zabaltzeko ekimenetan murgilduta
 - EHko: Gaur egungo merkaturatze bide alternatiboetan hautematen ditugun erosketa ereduen Ikerketa partehartzailea
 
Gai teknikoa:
- Lurreko materia organikoaren kontuak
 
Merkaturatzea:
- Sareko: Sukaldariak baserrietara hurbiltzen dira Sarekoren eskutik
 - Gipuzkoako azoken azterketa: Redefinir los mercados para posibilitar su pervivencia
 
Gizartegintza:
- Urdaibai bird Center: Mokozabala, kontinente arteko bidaiaria
 - Aranzadi Herpetologia: Eucaliptales y anfibios, más allá de los incendios: cuando los efectos nocivos no son obvios
 - Kolore Guztietako Basoak: El momento de la silvicultura cercana a la naturaleza ha llegado
 
Kontsumoa eta elikadura:
- Jan Tokikoa: Urduñako Udal Sukaldeak eskolako jantokiari zerbitzua ematen dio, azkenik!
 - Kanpoko esperientziak: Bertatik bertara kooperazio proiektuaren bukaerako ekitaldiak abenduan
 - Kanpoko esperientziak: Una delegación vasca viaja a Italia a conocer las experiencias de comedores escolares ecológicos
 - Elkarrizketa: Miquel Porta Serra
 - Sasoian sasoikoa: Chutney, osagarri gazi gozoa, Ortutik Ahora Katerin Agroekologikoa
 - Sendabelarra: La valiosa capuchina y la consuelda media, Mikel Benito
 
Eragileak:
- Ibarra Baserria
 - Sakona, Komuntzo etxalde agroekologikoa
 
				

